Viime aikoina täällä on harrastettu monenmoista varaston purkua. Ylimäärästä on yritetty hankkiutua eroon niin lankojen, kosmetiikan kuin läskinkin osalta. Kumma miten sitä tuleekin ihan huomaamatta kerättyä hirveitä määriä tavaroita nurkkiin. Onneksi suurin osa tänä vuonna neulotuista on syntynyt omista kätköistä löytyneistä langoista. Varasto onkin pienentynyt varmaan muutaman kilon verran kun kotiin on kannettu puolisen kiloa lankaa, lähinnä helmikuun Tallinnanreissulta. Muutaman vuoden varastossa marinoituneesta Ruskovillan villasilkkisekoitteesta (50%-50%) syntyi takki, nelivuotiaan kokoa.

 

Ohje: Tuulian Tailored Sweaterin pohjalta omin virityksin ja maustein (lue: en jaksanut kaivaa ohjetta esiin joten sinnepäin)

Lanka: Ruskovillan silkkivillasekoite n. 150g, koristelussa Silke-Tweedin jämiä

Puikot: Addi 2,5mm

Fiilis: Ihan jees, tyttö tykkää. Ei kutita ja on lämmin.

 

Kuvaa vielä etupuolelta. Kuten näkyy niin kevät tekee tuloaan ja kohta ovat parimetriset nietokset muisto vain.  Orvokkeja tekisi jo mieli ostaa piharuukkuihin, narsisseja onkin istutettu aika lailla. Tosin viimevuonna kukkapenkkiin istutetut narsissit on vasta saatu kaivettua lumipenkasta joten niiden kukkaloistoa saadaan varmaan odotella vielä tovi. Toisaalta olen kyllä niin surullisenkuuluisa antiviherpeukalo etten suuria odotuksia pidä yllä kukkieni suhteen 

Nyt kutsuu sauna ja kun lapset on saatu nukkumaan niin ehkä pari lasia punaviiniä. Kelpaa vietellä viimeisiä lomapäiviä näin rentoutuen.