Kah, näköjään kun ei käy blogissaan puoleen vuoteen (!), niin tämähän näyttää aivan erilaiselta. Salasanakin oli hieman hukassa, mutta pienellä muistelulla pääsin kuin pääsinkin sisään. Eli täällä ollaan taas! Pienen painostuksen alla tosin, hyvä että uskalsin edes neuletapaamiseen mennä. Myös sukulaisosastolta on tullut kyselyitä että enkö mä neulo enää... Joo neulon kyllä, paljon, mutta päivitykset on vaan jääneet tekemättä.

Puolen vuoden aikana puikoilta on tullut kaikenlaista, olen pysynyt lähinnä tutulla pitsihuivi/villapaita-akselilla mutta muutamaan otteeseen olen ottanut syrjäaskeleen kirjoneulelapasten ja sormikaiden maailmaan. Tällä hetkellä puikoilla on sekalainen lajitelma UFOja, aktiivisena ainoastaan eilisessä neuletapaamisessakin käynyt palmikkoliivi Katian 100% merinolangasta. Vaikka neulominen on ollut ajoittain jokseenkin maanista niin ei, en ole onnistunut pienentämään lankavarastoani vaan lankatase on jatkuvasti positiivinen. Tosin hyvänä puolena voidaan sanoa että Novitat ovat saaneet jäädä kaupan hyllylle. Edellisen lankainventaarin tein syyskuussa, silloin varastossa oli ( tosin vaatimattomat) 16kg, tällä hetkellä määrästä ei hajuakaan, mutta sanotaan näin että sitä löytyy reippaasti enemmän. Ja viikonlopun jälkeen taas kilo lisää, kun Ameriikanmaalta tilatut Palettet saapuvat! Jei!

Tänään tuli käytettyä hyväksi punnan halpaa kurssia ja tilattua Bookdeposta muutama jo pitkään suunnitelmissa ollut neulekirja. Myös Colourmartin sivuja kävin sillä silmällä katsomassa, mutta tilausta en vielä tehnyt. Kieltämättä joku parempi merinovilla höystettynä kasmirilla olisi omiaan piristämään nyt kun eletään näköjään jo neljättä kuukautta marraskuuta.

Töissä pääsin hipelöimään hieman Novitan kevään uutuuslankoja, tulos oli odotettu plääh. Yleensäkään en jaksa innostua kesälangoista, puuvilla ei vaan ole mun juttu. Uusissa langoissa puuvillaan yhdistetty epämääräinen kierre ja vielä epämääräisempi värikartta (noh, muutama poikkeus oli) saa minut jättämään nämäkin uutuudet hyllyyn. Eksoottisin tapaus oli kieltämättä Jive, jos luulin tavanneeni iki-inhokkini Palmassa niin Jive oli jos mahdollista vieläkin kammottavampaa. Samalla tavalla pörhäkkää, mutta karkeaa ja samalla lepsua. Ja värit... noh. Käykää itse katsomassa, multa loppuu nyt sanat kesken Yllättynyt.

Koska kameran piuha on yhä edelleen paikassa X, eikä kotitonttu ole näköjään asentanut tarvittavaa ohjelmaa koneelle, joudutte tyytymään pelkkään höpinään. Jota ei sitäkään liiaksi, koska nyt mua kutsuu suihku, iltapala ja sänky (pyykkitiskitkeittiönsiivousroskienvienti).

Jaahas, enhän mä osaa nyt sitten laittaa tänne yhtään linkkiä. Onnistuisin kuitenkin vaan tuhoamaan tämänkin tekstin ja se selitys ei varmastikaan menisi läpi, eihän? Lisäilen linkkejä sitten kun päivitän uudestaan. Tämä voi tapahtua jopa aiemmin kuin luulette!