Kaikki kiva loppuu aikanaan, loppuviikosta oli postilaatikkoon tipahtanut viimeinen paketti SNYltäni, jonka blogi löytyy osoitteesta kahvikisu.vuodatus.net. Kiitos, paketit ovat olleet aivan ihania, ja oli mukava yllätys saada tutustua uusiin lehtiin ja lankoihin. Toukokuun paketti piti sisällään seuraavaa:
1586435.jpg
Uusi Simply Knitting-lehti, palmikkopuikot, kerroslaskuri, ihana kisumagneetti, joka pääsi jääkaapin oveen heti ja 200g minulle uutta vaaleanpunasita Hjertegarnin Ribboo-lankaa. Ribboo on 50% bambu-50% soijaa sisältävää nauhalankaa, ja se suorastaa huutaa pääsevänsä puikoille ja tyttärelle helletopiksi. Niin ja olihan paketissa vielä suklaatakin, joka pelasti minut perjantaina kun jouduin lähtemään kotoa jo 3.30 bussilla Helsinkiin, eikä jääkaapissa ollut mitään evääksi kelpaavaa... suklaata olikin sitten mukava mutustella pitkän bussimatkan aikana. KIITOS PALJON, Kahvikisu!

Jep, perjantaina olin Helsingissä, tai oikeastaan Vantaalla, mutta Helsingin kautta menin sinne. Sellaista erikoisempaa kävin siellä tekemässä, että suoritin trukkikortin... Monille on suuri yllätys että tosiaan osaan ajaa trukilla, olen ajanut useita vuosia, ja nyt siitä on sitten ihan mustaa valkoisella. Lisäksi meillä on töissä ollut pienimuotoista säätöä työtehtävien kanssa, josta johtuen teen nyt oman työn ohessa ympäristövastaavan töitä. Mielenkiintoinen tehtävä, odotan kovasti että pääsen toteuttamaan ideoitani käytännössä.

Kukahan tulisi inventoimaan mun lankavaraston? Vaikka tuhosin joku aika sitten reilun kilon puuvillasekoitelankoja virkkaamalla maton, niin tyhjä tila täyttyi nopeasti... Arja soitti nääs reissullansa, jonka reitti meni yllättäen Korian kautta, että pussilankaa olisi tarjolla. 600g luonnonvalkoista Bambu Plussaa ja 700g  harmaata Tennesseetä  tuli siis sieltä, lisäksi tuliaisina Wetterhoffin ihanan ohutta (900m/100g) puuvillalankaa 100g (ehdottomasti pitsinen, iso pyöreä neulottu pöytäliina!) ja lisäksi vielä 900g Novitan kampanjalanka Ninaa Arjan varastoa rumentamasta. Eli hetkinen... 2300g lisää lankaa! Hohhoijaa... No Bambu Plussaa olen neulonut nyt Cavern Gardin ohjeella, aion upottaa siihen koko määrän. Näyttäisi tulevan hieman lantion alle ulottuva, kiva! Bambu Plussan koostumuksesta mulla ei kyllä ole varmaa tietoa, nimestä päätellen on bambua ainakin joku osuus... vaikka Novitan langoista ei kyllä ikinä tiedä varmasti. Mun mielestä Linnea kuulostaa ihan pellavalangalta ja Silky silkkilangalta mutta eivätpähän vaan ole! Näin meitä huijataan...

Heh, meillä oli eilen taloyhtiön pihatalkoot, miehet puhdistivat rännit ja kaatoivat yhden aidan, lisäksi siivottiin yhteistä piha-aluetta. Talkoilun jälkeen oli tietenkin ohjelmassa makkaranpaistoa/olutta ja loppuillasta/aamusta kun viimeisetkin raahautuivat koteihinsa kellekään ei tullut mieleenkään viedä roskikseen jätesäkkiä, jossa oli makkarapaketit, kertakäyttöastiat ja kaikki muutkin roskat. Aamulla kun heräsin oli pihalla lohduton näky, perhanan varikset olivat repineet jätesäkin rikki ja levittäneet ihan kaiken pitkin siivottua leikkikenttää... millähän niistä pääsisi eroon? Aikaisemmin yhdellä piha-alueen variksista oli mukava tapa repiä kaikista autoista pyyhkijänsulista kumiosat ja raahata ne pesäänsä. Varis hävisi salaperäisesti hieman sen jälkeen kun se oli erään asukkaan auton sulat tuhonnut kolme kertaa viikon aikana.

Niin ja mies on nyt viikon sisään saanut baarissa tyrmäystippoja ja hajottanut silmälasinsa, kun matkalla taksitolpalle joku jolppi oli hyökännyt kimppuun. Onneksi poliisit tulivat paikalle, kimppuunkävijälle tulee pahoinpitelysyyte ja korvattavaksi 500e silmälasit.

Elämä on...