Jo pidempään olen halunnut tehdä Ilun Balleristitossut (En Pointet). Koska kyseessä oli huovutettava kohde ja lanka oli eri, ei liene yllätys että lopputuloskin oli vähän jotain muuta kun olin etukäteen suunnitellut. Tavoitteena oli tossut kokoa 38. Laitoin tossut koneeseen huopumaan 60-asteiseen ohjelmaan, noin puolen tunnin kuluttua kävin tarkistamassa tilanteen ja tossut olivat huopuneet noin kokoon 40. 'Pari minuuttia vielä', ajattelin ja kävin tyhjentämässä tiskikoneen. Uusintatarkastus paljasti tossujen äkkihuopuneen kokoon 34. Eipä siinä enää venyttelyt auttaneet, pienet mitkä pienet. Ehkä mä jostain löydän sopivan pienet jalat.

1478671.jpg

En Pointe, Ilu
Lanka: Ullteppegarn n. 60g
Puikot 3,5
Koristeet paikallisesta nappikaupasta, nauhaa 80cm ja Swarovskin kristalleja
Pesu 60 asteessa, ens kerralla ehkä 40 astetta on parempi vaihtoehto

Kuvien laatuunkin on tullut hieman parannusta... en vieläkään investoinut oikeaan kameraan vaan kävin noutamassa uuden kytkypuhelimen joka on oikeastaan kamera, jolla voi puhua. Nokian N73, tuntuu mukavalta käyttää ja plussana 3,5 megainen kamera ja MP3-soitin. Kaikki mitä tarvitsen samassa paketissa.

Viikko ennen pääsiäistä alkanut räkätauti ei sitten vaan hellitä. Välillä olo on parempi, mutta viimeistään parin päivän päästä taas tauti saa vallan. Ärsyttävää, olo ei ole niin huono että kehtaisi hakea sairaslomaa mutta kuitenkaan en ole niin terve että voisin tehdä töitä täysillä. Toivottavasti kevätaurinko vie taudin rippeet mennessään.