Eilen valmistui tuossa vähän aikaa sitten aloittamani vauvan palmikkoneulepusero. Pitkästä aikaa tuli sellainen työ, johon olen (lähes) täysin tyytyväinen. Lanka oli aivan ihanaa Sublimen Baby Cashmere Merino Silkiä ja pusero itse suunnittelemani. Ainoa miinus, jonka  vasta ensimmäisessä käytössä huomasin oli se, että kaula-aukko on hivenen liian väljä. Täytyy ehkä purkaa päättelykerros ja neuloa muutama kerros lisää joustinta. Kokokin oli oikea, hiukan kasvunvaraa mutta se on vain plussaa tuon ikäisellä lapsella.

454984.jpg
454989.jpg

Vauvan palmikkopusero (koko n. 80cm)
Ohje: Omast pääst
Lanka: Sublime Baby Cashmere Merino Silk DK, n. 155g
Puikot: 4
Muuta: Hihat tehty pyörönä suoraan vartalo-osuuteen kiinni, olkasaumat yhdistetty silmukoimalla.

Mitähän sitten tän jälkeen... Tuossa nopeasti tekaisin neulomalla seiskaveikasta pääsiäistipun pojalle, tuntui niin kamalan karhealle lanka ettei tosikaan. Olen ehkä pakotettu neulomaan tuota lankaa loppuikäni (ehkä myös alpakkaa ja Merinosilkiä).

Osoitin huomattavaa mielenlujuutta kädessäni eilen Anttilassa, lankalaarista huuteli kovasti Santorinia ja Sofiaa, vain 1,50e/ kerä, mutta sain itseni hallittua. Myönnän että ostoskärreissäni oli hetken yksi paali ruskea-valkokirjavaa Santorinia, mutta sain viime hetkessä laitettua sen takaisin. Hyvä minä! Uutta lankaa ei tänne osteta ennenkuin on noita vanhoja varastoja vähän edes kutistettu.

Tää lähtee nyt suunnittelemaan uusia neulomuksia... Sukkia tekisi kovasti mieli! Niitä ei ole hetkeen tehtykään joten olisi taas aika. Mitenkähän olisi palmikkosukat... hmmmmmm....

Kaunista viikonloppua kaikille!