Jeps. Neuloin tuossa eilen illalla puuvillajämistä tyttärelle puseroa. Kesken hihan huomasin jotain yllättävää:
1440850.jpg

Joo-o... keskellä hihaa tuollainen ihana likarantu. Ja ei muuten ole lika langasta peräisin... vaan melko yllättävästä lähteestä. Puikoista! Ja nimenomaan Addin pitsipuikoista. Ihan yhtäkkiä vaan alkoi irtoamaan tollaista mustaa väriä... mulla oli kämmenissä ja sormissa mustat rannut niissä kohdissa mihin puikot olivat hanganneet. Vaihdoin työhön tavallisest Addit ja värjääntyminen loppui... mut tuossa hihassa on nyt tuollainen likaläntti. Onneksi ongelma ei ole maata kaatava, koska voin laittaa puseron väripataan. Purkaakaan en voi, koska lankaa on tosi niukasti. Enivei, onneksi tuo tapahtui tässä työssä, jolla ei ole niin suurta väliä, enempi olisi harmittanut jos joku iso pitsihuivi olisi värjäytynyt. Laitan kuitenkin Herra Addille jälleen kerran viestiä.... en ole koskaan ennen kuullut että kenelläkään olisi ollut tuollaista ongelmaa.

Ja kun puikoista puhe, huomasin että Prymin puikkoihin on tullut uuden tyyppinen siima, paljon notkeampi kuin ennen. Liitoskohta oli tosin aivan yhtä kamalan oloinen.

Swallowtail Shawlin kanssa tuli pieni takaisku... onnistuin napsauttamaan langan poikki neuloessani reunuksessa 5 nurin yhteen. Tietenkin huomasin sen vasta seuraavalla kerroksella- huivi lähti saman tien yläkaappiin häpeämään. Ajatuksena olisi purkaa koko nyppyosuus pois ja kehittää siihen jotakin muuta.

Koska elämässä pätee usein sanonta Ei kahta kolmannetta, niin taidan seuraavaksi neuloa jotain jossa mahdolliset vastoinkäymiset eivät harmita... Vaakatilkkuja kenties.