Sunnuntaiaamu alkoi leivontapuuhilla, kun joku oli unohtanut ostaa leipää kaupasta. Itseasiassa leivonta alkoi jo lauantai-iltana kun tein taikinan valmiiksi jääkaappiin odottamaan. Kätevää! Lapset olivat onnessaan kun aamupalapöydässä oli tuoretta leipää ja kaakaota.

 

Ja kun leipomaan alettiin, niin jälkiruuaksi pyöräytin amerikkalaisia banaanipannukakkuja (omalla reseptillä, jääkaapista kun ei löytynyt niitä aineksia mitä reseptit vaativat). Kyytipojaksi kermavaahtoa... hyvää oli, vaikkei tämä nyt kovin karppausystävällistä ruokaa olekaan.

On täällä neulottukin. Ja purettu... Tiistaina kun lähdin neuletapaamiseen Pasaatiin, oli lähtö sen verran kiireinen että en ehtinyt napata kun puikot mukaan. Mutta koska matka vei lankakaupan kautta, ajattelin ostaa sieltä lankaa... TeeTeen Pallasta kauniin vihreänä tarttui mukaan muutama kerä, ja aloitin niistä sukat. Kävi kuitenkin vanhanaikaisesti eikä puolessavälissä sukkaa malli enää miellyttänytkään silmää ja purkuun meni. Raivoisan ohjeiden selauksen jälkeen aloitin Versot. Kaunis malli jota voi neuloa myös telkkarin edessä.

Kivaa sunnuntai-illan jatkoa!