Eilen sain laitetuksi postipojan matkaan Novitaklubin sukkavaihtosukat, uskaltaudun siis laittamaan tänne kuvan niistä. Malli on vanha tuttu Olga-mummun sukat, malli on erittäin helppo toteuttaa mutta silti ihan kivan näköinen. Langanmenekki oli kerrankin arvioitu oikein, lainkaan mittailematta jäljelle jäi vain yksi tuollainen tummemman sininen raitapätkä. Toivottavasti sukat ovat saajalleen mieluiset.
368305.jpg

Ihanaa, nyt se sitten alkais! Jaa mikä? No  SNY2007 tietenkin!  Ihanaa kierrellä kaupassa ja miettiä mitä pientä kivaa ostaisi, olisiko juuri tuo väri tai materiaali se mikä olisi ystävälle se kaikkein mieluisin. Ihan kuin joulu olisi taas täällä... Tämähän on taas yksi sellainen asia mitä keskivertomiehen on varmaan vaikea jännittäväksi hahmottaa, lähinnä tämä on kai akkojen typerää kaahotusta lankakerien takia (miehinen mielipide). No, pitäkööt mielipiteensä, kyllä minullakin on mielipiteitä tietyistä miehisistä harrastuksista ja  niiden jännittävyydestä ja tarpeellisuudesta ihmiskunnalle.

Sain lisäksi haettua Novitalta tulleen paketin. Petroolia Woolia ei paketissa ollut, kaik on mänt, lisää ei saa,  voin ehkä jatkaa kuitenkin elämääni tästä huolimatta. Sain  kuitenkin korjattua puikkokokoelmassani olevan vakavahkon puutteen kun paketissa tuli 80cm pitkä 5mm pyöröpuikko.  Keittelin siiman suoraksi ja pistin tulolle Roosa-huivin vaaleanpunaisesta Kitten Mohairista. Malli on helppo muistaa eikä kerroksen kesken jättäminen aiheuta suuremmin harmaita hiuksia kun yrittää hahmottaa että miten kuvio taas mahdollisesti jatkuikaan. Neulon sitten sen Täydellisen Huivin kun minulla on edes teoreettiset mahdollisuudet istua neulomassa pidempään kuin viisi minuuttia kerrallaan. Täydellisellä huivilla tarkoitan sellaista, missä saa silmä kovana vahdata kaaviota ja verta hikoillen puristaa itsestään lopputuloksen. Se sitten joskus.

Kiitoksia muuten kaikille ihanista kommenteista, mukava huomata että joku on käynyt täällä kylässä ja vaivautunut vielä laittamaan kommenttia, tuntuu hienolta! Neuleblogit on paras keksintö ikinä!