Vihdoin ja viimein sain Kirin valmiiksi, johan se ehtikin olla pöydän kulmalla viikon verran päättelemättömänä. Ja mulla oli niin kova kiire saada se valmiiksi, pingottelin sitä olohuoneen lattialle viime lauantaina kahden aikaa yöllä. No mutta kuitenkin, tässä pari kuvaa:
716262.jpg

716265.jpg

Lanka: Vyötteetön 100% villalanka, n. 500m/100g. Menekki n. 110g.
Puikot: 3,5 pyörö
Koko: 154x66 cm

Tuosta ei tullut ihan niin iso kuin luulin, mutta oikeastaan juuri sopiva. Sisareni tilasi samanlaisen, mikäpä siinä, lankaa olisi vielä 900g jäljellä.

Muutakin on tehty! Nimittäin sain MS3:n ensimmäisen vihjeen valmiiksi. Kokoa sillä on tällä hetkellä 42cm leveyssuunnassa (silmukat) ja 33cm korkeussuunnassa (rivit). Nätille näyttää, ja neulominen alkaa pikku hiljaa nopeutua. Alku kyllä takkuili, mutta kun kappale aksvoi niin kuvio oli helpompi hahmottaa ja neulominen nopeutui paljon. Tässä vaihekuva:
716271.jpg

Tekisi kyllä mieli tehdä samainen huivi myös jostain paksummasta langasta, mutta jos nyt sitten malttaisi tehdä tämän ensin valmiiksi asti. (niin varmaan)

Ja koska pitsinneulominen vaatii rinnalle jonkun aivottoman työn, niin aloitin Arjalta ostamistani Seiskaveikan jättiraita-langoista pojalle villapaitaa. Tuntuu aivan tolkuttoman paksulle langalle Merinosilkin jälkeen! Ja valmistakin tulee hieman nopeammin.

Mutta nyt untenmaille, pääsee huomenna virkeänä MS3:n kakkosvihjeen kimppuun!